26 Kasım 2010 Cuma

ELMALI PAY


4-5 adet elma rendelenip,1 cay bardagi sekerle biraz pisirilir,1 tatli kasigi tarcin eklenip ilimaya birakilir.

1 yumurta ,1 bardak seker,vanilya kabartma tozu ,un ve 250 gr. eritilmis tereyagiyla bir hamur yogurulur.hamurdan portakal büyüklügünde ayrilip buzdolabinda bekletilir. hamurun kalani tepsiye yayilir elinizle,düzelterek.elmali karisimi dökülüp üzerine en son dolaptaki hamurlar ufalanarak serpistirilir.180 derecede hafif kizarana kadar pisirilir.

11 yorum:

derya dedi ki...

Bayılırım ellerine sağlık canım sevgiler.

kalpkurabiye, deniz dedi ki...

ablacım ellerine sağlık:)
bendede elmalı var bugün ama kurabiye:)

Yeşim dedi ki...

Bayılırım asla hayır diyemiyeceğim lezzetler arasındadır .
ellerine sağlık ,sevgiler...

sevimin sayfasi dedi ki...

elmali tariflere bayilirim
ellerine saglik canim

susamcorekotu dedi ki...

elmalı lezzetler harika oluyor,eline sağlık canım sevgiler

Pastane'den dedi ki...

ve afiyetle yenir
mis gibi kokuyordur ellerine sağlık

dokuzuncubulut dedi ki...

Çocuklarımın en sevdiği paylardan biridir. Ben de pişerken evi saran o mis kokusuna bayılırım...
Ellerinize sağlık...

Hasret dedi ki...

ellerine saglik canim cok lezziz görünüyorlar.. sevgilerimle..

Armina dedi ki...

Elmalı payı ben de çok severim ellerine sağlık görüntüsü nefiiis.

Baharcicegi dedi ki...

az önce cayimin yaninda yedim elmali pay,seninkide nefis görünüyor eline saglik

Emel Kurt dedi ki...

selam bende çok severim elmalı lezzetleri,ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor sevgiler.

Related Posts with Thumbnails