7 Ocak 2011 Cuma

BULGURLU;LORLU KABAK


pilavlik iri bulgur kaynar suyla islatilir ,kisir yapilacak gibi icine 1 paket frischkäse,(tuzlu lor ya da ,sürülebilen paketteki krembeyaz penirlerden),tuz,karabiber eklenip,kabaklarin icine doldurulup,dolma gibi pisirilir.

8 yorum:

YEMEK VAKTİ dedi ki...

lor olurda süülebilir peynir akar gibi geldi bana ..Ellerine sağlık..lezzeti eminim çok güzeldir

**kalpkurabiye**deniz** dedi ki...

ilk kez gördümm ve aylinciğime katılıyorumakmayan bir peynir kullanmalı gibi..
ellerine sağlık ablacım..

mintininmutfağı dedi ki...

ellerine sağlık sevgili arkadaşım.
lezzetli ve nefis görünüyor.
sevgiler bırakıyorum güzel yüreğine.
muhabbetlerimle.

birsence dedi ki...

lorlu sarmayı yemiş çok beğenmiştim eminim dolmada öyledir..ellerine sağlık canım...

dokuzuncubulut dedi ki...

Hele bir de evde yapılmış taze lorla çok güzel olur. Ellerine sağlık sevgili Emel.

MÜNSTER dedi ki...

Canim arkadasim, öncelikle ellerine saglik diyor, sonra da birsey danismak istiyorum... Biliyorum ki harika resimler yapiyorsun, bunlari bir yerde degerlendiriyor musun??? Yani sergi veya satis amacli... Benim Münster`den bir arkadasim da güzel yagli boya tablolar hazirliyor ve bir sekilde degerlendirmek istiyor, aklima sen geldin ve bir danisayim dedim.... Sevgilerimle,

DATLIM dedi ki...

Ellerinize sağlık farklı bir lezzet denemeye değer :)

beylikdüzü dedi ki...

ilk fırsatta denemeği düşünüyorum.elinize sağlık.

Related Posts with Thumbnails