6 Haziran 2011 Pazartesi

PANNA COTTA



güzel bir italyan tatlisi,



500 ml cig krema(sahne),50 gr seker ve vanilyayla kisik ateste 10 dakika kaynatilir---3 yaprak jelatin yaziyor tarifinde ama ben bitkisel jelatin agartine kullandim 1 paket toz halinde,karisimi ocaktan almadan3 dakika evvel eklenir jelatini.kaplara bölüstürülüp,iyice soguyup sertlesince servis yapilir.

8 yorum:

SERAP dedi ki...

Emelcim cok sIk bir sunum olmus eline saglik...Berlinden sevgiler

Adsız dedi ki...

çok guzel gorunuyor.bitkisel jelatını nerden buldunuz?????bana adres verebılırmısınız?

http://tatlczeynep.blogspot.com/

Aycan dedi ki...

Çok severim panna cottayı ellerinize sağlık.

Selamlar;

Adsız dedi ki...

ablacım çok masum görünüyor:))
ellerine sağlık:)
sevgilerimle:)
kalpkurabiye-deniz

Adsız dedi ki...

hiç yemedim adını markette kutularda okudum:))))
selamlar sevgiler
susamcorekotu

sevde dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sevde dedi ki...

yeni izleyicinizim... panna cotta nefis görünüyor ellerinize sağlık, bu arada tablolarınızda harika bende yağlıboya ve pastel resim yapıyorum sevgiler...

maviii dedi ki...

ayy çok leziz görünüyor eminim tadıda şahanedir elinize saglık

Related Posts with Thumbnails