8 Nisan 2010 Perşembe

FASULYE KAVURMASI


yasemin e gitsin:)

500 gr fasulye ince dogranir,3-4 sogan da kalin piyazlik dogranir.yayvan bir tencerede az sivi yagla cok kisik ateste pisene kadar agzi kapali bicimde pisirilir.arada karistirilir.afiyet olsun bunu arkadasim unzilede yemistim ,cok hosuma gitmisti.biz tursusunu kavururuz fasulyenin ama bu da cok lezzetli oluyor.

10 yorum:

derya dedi ki...

Canım ellerine sağlık çok severim yumurtaylada dene harika oluyor öpüyorum...

Emel Kurt dedi ki...

selam adasim ellerine saglik,yine cok hafif ve saglikli bir yemek. en kisa zamanda deniyecegim.sevgiler.

MÜNSTER dedi ki...

Canim benim, ellerine saglik, hic yemedim... Ama mutlaka denemek istiyorum, eminim cok lezzetlidir..

F İ L İ Z dedi ki...

ellerine sağlık....

humeyra dedi ki...

Biz yakaladığımızı kavuruyoruz :P Tazesini de turşusunu da... Her türlü güzel oluyor.
Bu arada duana amin diyorum :)

Birsel ve İrem dedi ki...

Merhaba. Ellerinize sağlık, annem üzerine yumurta da kırardı, kahvaltıda bile yerdik. Afiyetler olsun. Sevgiler.

kalpkurabiye dedi ki...

yumurta ile şahane oluyor ma yalın hali de çok nefis ellerine sağlık canım:)
yorumların için de ayrıca teşekkür ederimm..

yasemin.duysak dedi ki...

mmmmmh geldi zaten, ellerine saglik arkadasim....

Kevser dedi ki...

Canim,
fasulye kavurmasini bende cok severim, bizim ailede bunun fasulye tursusu kavurmasini da cok yapariz, ellerine saglik diyorum.

Sana ve ailene güzel bir hafta sonu tatili diliyorum ve kocaman öpüyorum.

susamcorekotu dedi ki...

nefis görünüyor şifa olsun

Related Posts with Thumbnails