15 Haziran 2010 Salı

ALABAS(KOHLRABI)SALATASI


1 adet kohlrabi ve 1 havuc rendelenir.3 kasik mayonez,2 kasik yogurt,1 kasik seker,tuz,karabiberle birlikte karistirilir.(turpla lahana arasi bir tadi var kohlrabi nin,turkiyede hic yememistim,ama Birsel arkadasimiz da sayfasinda yapmis onun sayesinde turkcesini ogrendim)

4 yorum:

Birsel ve İrem dedi ki...

Merhaba. Çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık. Bu haliyle de denemek isterim.
Küçükken karalahananın kök kısımlarını soyup yerdik, tadı bana onu hatırlattı. Afiyetler olsun.
Sevgiler.

Miskokulu Lezzetler -Mine- dedi ki...

Ben İzmirde hiç görmedim yada dikkatimi çekmedi. Bugün de tatesal da bilgi vardı. Çok güzel gözüküyor. Eline sağlık Emelcim.

sarı mutfak-hande dedi ki...

güzel olmuş canım lahanayı severim bunu da severim ozman:))))
ellerine sağlık

Aylin dedi ki...

BENDE HİÇ GÖRMEDİM AMA GÖRÜNTÜ ÇOK LEZİZ DENEMEK İSTERİM ELLERİNE SAĞLIK

Related Posts with Thumbnails