500 gr kusbasi hindi eti- 4 y.k siviyag-2 dis sarimsak-1 defne yapragi-1 portakalin kabugu-1 su bardagi portakal suyu-2 yemek kasigi soya sosu-1 havuc-2 patates-tuz ya da baharatli tuz.
siviyagda etler sarimsakla kavrulur.portakal suyu ve defne yapragi da eklenip 20 dak. pisirilir.
kup kup dogranmis patates ve havuc kizartilip,etin icine eklenir,soya sosu,tuzu ve portakalin kabuklari da katilip 1-2 dakika sonra atesten indirilir.
bu tarif yine arkadasim yasemin den ,tesekkur ediyorum ,ellerine saglik
5 yorum:
elelrine sağlık nefis olmuştur eminim.
Ellerine sagik canim, hindi etli yemeklere bayilirim...
değişik bir tarif olmuş bu Emelciğim ben hindi etini çok severim ama hiç etle portakalı bir arada düşünmedim zeytinyağlılara yakışan portakal hindiye nasıl olur kestiremiyorum eline sağlık denemek lazım az birşey
sevgiler canım
Hindi eti ile nedense bir türlü barışamıyorum ama güzel görünüyor ellerine sağlık
portakallarda ayri bir lezzet katmistir
eminim ellerine saglik sevgiler
Yorum Gönder