4-5 adet elma rendelenip,1 cay bardagi sekerle biraz pisirilir,1 tatli kasigi tarcin eklenip ilimaya birakilir.
1 yumurta ,1 bardak seker,vanilya kabartma tozu ,un ve 250 gr. eritilmis tereyagiyla bir hamur yogurulur.hamurdan portakal büyüklügünde ayrilip buzdolabinda bekletilir. hamurun kalani tepsiye yayilir elinizle,düzelterek.elmali karisimi dökülüp üzerine en son dolaptaki hamurlar ufalanarak serpistirilir.180 derecede hafif kizarana kadar pisirilir.
11 yorum:
Bayılırım ellerine sağlık canım sevgiler.
ablacım ellerine sağlık:)
bendede elmalı var bugün ama kurabiye:)
Bayılırım asla hayır diyemiyeceğim lezzetler arasındadır .
ellerine sağlık ,sevgiler...
elmali tariflere bayilirim
ellerine saglik canim
elmalı lezzetler harika oluyor,eline sağlık canım sevgiler
ve afiyetle yenir
mis gibi kokuyordur ellerine sağlık
Çocuklarımın en sevdiği paylardan biridir. Ben de pişerken evi saran o mis kokusuna bayılırım...
Ellerinize sağlık...
ellerine saglik canim cok lezziz görünüyorlar.. sevgilerimle..
Elmalı payı ben de çok severim ellerine sağlık görüntüsü nefiiis.
az önce cayimin yaninda yedim elmali pay,seninkide nefis görünüyor eline saglik
selam bende çok severim elmalı lezzetleri,ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor sevgiler.
Yorum Gönder