1 dogranmis sogan zeytinyagiyla biraz kavrulur,ardindan 1-2 dogranmis havuc ta eklenip bir iki cevrildikten sonra yikanmis dogranmis kerevizler de eklenir biraz daha cevrilip,tuz,sekerve 1 portakalin suyu eklenir,1 tatli kasigi nisasta da suyla ezilip uzerine dökülür.ben düdüklü de pisiriyorum,iki dakika da hazir oluyor.
24 Ocak 2011 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
8 yorum:
Ohhh, afiyet , sifa olsun canim benim..........
selam hiç pişirmedeiğim ve yemediğim bir yemek aslında tadını merek ediyorum fakat bizim evede kereviz pek sevilmiyor. ellerine sağlık sevgiler.
Canım,
ellerine sağlık. Nefis görünüyor. Ben bu yemeğin en çok renklerine vurgunum.
Sevgiyle kal.
Canım hayırlı cumalar:) ellerine sağlık nefis görünüyor mis kokusu geldi buralara...
Ellerine sağlık Emel abla:)
Annemle birlikte bakıyoruz bloglara favori blogu seninki:)
Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...
sevim
blogcu bulusma düzenliyorum, katila bilirsen sevinirim
sevgilerimle sevim
Çok keyifli oluşturulmuş bir blog.
Yorum Gönder