güzel bir italyan tatlisi,
500 ml cig krema(sahne),50 gr seker ve vanilyayla kisik ateste 10 dakika kaynatilir---3 yaprak jelatin yaziyor tarifinde ama ben bitkisel jelatin agartine kullandim 1 paket toz halinde,karisimi ocaktan almadan3 dakika evvel eklenir jelatini.kaplara bölüstürülüp,iyice soguyup sertlesince servis yapilir.
8 yorum:
Emelcim cok sIk bir sunum olmus eline saglik...Berlinden sevgiler
çok guzel gorunuyor.bitkisel jelatını nerden buldunuz?????bana adres verebılırmısınız?
http://tatlczeynep.blogspot.com/
Çok severim panna cottayı ellerinize sağlık.
Selamlar;
ablacım çok masum görünüyor:))
ellerine sağlık:)
sevgilerimle:)
kalpkurabiye-deniz
hiç yemedim adını markette kutularda okudum:))))
selamlar sevgiler
susamcorekotu
yeni izleyicinizim... panna cotta nefis görünüyor ellerinize sağlık, bu arada tablolarınızda harika bende yağlıboya ve pastel resim yapıyorum sevgiler...
ayy çok leziz görünüyor eminim tadıda şahanedir elinize saglık
Yorum Gönder