cocukken pazar günleri yerdik en cok,uzun zamandir yapmiyordum agir oluyor diye ,ama ramazanda insan agir falan dinlemiyor,doya doya yedik. mayali pide hamurumun tarifiyle yaptim hamuru,icine de kiyma ,bolsogan,sivri biber,salca,tuz,karabiberle hazirladigim harclari yerlestirim,kizarttim.
9 Ağustos 2011 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
13 yorum:
harika olmuş canımm:)buradan oldukça hafif görünüyor amaa:))
ellerine sağlık...
nefis olmus emelcim, bende cok severim cig böregi...sahura bendemi yapsam???
ellerine saglik canim
bende çok severim. ellerine sağlık. hatta bende de bugün çiğ börek tarifi vardı :)
hmm cok severiz cig böregi :) ellerine saglik emelcim..sicacik sevgiler
Çocukluğumdan beri en sevdiğim börektir. Görüntüsü de hayli cezbedici, ellerinize sağlık..
himmmm col güzel cocuklugum geldi aklima o zamanlar hic kilo sorunu falan yoktu herseyi doya doya yerdik ama bigün utlaka yapacagim eline saglik emel hanim
selam , ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor.tadanlara afiyet olsun, sevgiler.
evet ramazan ve bayramlarda agir falan dinlenmiyor hatta nerde en agirlari var ozellikle bu zamanlarda yapiliyor
ellerinize saglik.
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
Bayramini kutluyor kucak dolusu sevgi ve selamlarimi gönderiyorum.SERAP
çok severim çoook,ellerınıze sağlık
Nede şipşak yazmışsın sanki 5 dakkada bitti gitti:)Ellerine sğalık
Yorum Gönder