aslinda o kadar cok tarifim birikti ki hepsini ayri aletlerle fotografladim ne nerede karisti,hepsini sirayla verecegim insallah,
bu kek te mis kokulu bir kek oldu.
2 yumurta,1 su bardagi sekerle cirpilir,yarim su bardagi su,yarim su bardagi sut,1 su bardagi siviyag,1 vanilya,1 kabartma tozu,2 corba kasigi kakao,1 tatli kasigi tarcin ve kakule ve aldigi kadar unla cirpilir.2 elma kücük dogranir ve rendelenmis 1 havucla hamura karistirilir.180 derecelik firinda pisirilir yaklasik yarim saatten sonra.kürdan testi pisip pismedigini gösterecektir .cogumuz bilir ama belki bilmeyen vardir,kekin güzel kabarmasi icin firini ilk 15 dakika kesinlikle acmamak gerekiyor,sönebilir.
7 Şubat 2013 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
10 yorum:
evet kokusu bize de geldi :)
nefis aromalı bir kek ellerinize sağlık..
sevgiler..
O kadar malzemeyle mis gibi kokar tabiki, kekte yok yok. Ellerine sağlık
nefissss
ellerine saglik canim
hımmm çaya davet var:)) ellerine sağlık...
off tüm aromalar bir arada nefis olmuştur eminim...
huuuuuuuuuuuuuu nerdesin arkadaşım:)))
hayırlı ramazanlar
Harika olmuş.Kekinizde gözüm kaldı...
Bloğunuzu beğenerek takip ediyorum.Blogda yeniyim.
Sizi de benim bloğuma mutlaka beklerim.
http://lezzettaneleri.blogspot.com/
Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?
İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com
Emelciğim çok zaman olmuş..
Oysa bu benim en sevdiğim keklerden..
Eski dostların seslerini duymak beni çok memnun etse de, sayfalarındaki sessizlik oysa ne çok üzüyor..
Bak ben ameliyatlar radyoterapiler ve yarın başlıyacak olan kemoterapiye inat her şeye ! rağmen dönüp yazdım..
Haydi bir gayret :))
mutlu yıllar canım.. sağlıkla sevgiyle..
Yorum Gönder