yemeklik dogranmis 1 sogan ve rendelenmis 1 buyuk havuc kavrulur,biraz olunce 1 olcu pirinc te katilip biraz daha kavrulur,1 kase dondurulmus bezelye ve 1 avuc yikanmis kus uzumu de eklenir,1 adet bulyon ve 2 olcu kaynar suyla kisik ateste pisirilir.
1 Mayıs 2010 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
12 yorum:
Canım ellerine sağlık harika bir görüntü mutlu pazarlar öpüyorum...
Çok güzel görünüyor,eminim nefistir.Bu arada tarifleriniz çok hoşuma gitti,hepsi birbirinden güzel,ellerinize sağlık....
Nefis ve rengarenk bir pilav olmus, bahar senin de mutfagina gelmis bile:)) Ellerine saglik diyorum.
Sevgilerimle
çok renkli bıcır bıcır bir pilav olmuş ellerine sağlık canım benimm:))
Ellerine saglik canim nefis görünüyor afiyetler olsun.
Ellerine saglik arkadasim...Sevgilerimle, güzel bir hafta diliyorum
pilav sever biri olarak çok beğendim ellerine sağlık canım
sevgiler
iştah açıcı olmuş:)) şifa olsun sevgiler
Ne güzel renkleri var bu pilavın, çok güzel, çok!
Görüntü süper, ellerinize sağlık. Havuçlu-bezelyeli yaparım ama kuş üzümü eklemek hiç aklıma gelmemişti, nefis olduğuna eminim. Afiyetler olsun. Sevgiler.
Çok güzel görünüyor pilav. Benim de dolapta donmuş nohut var, bir pilava katıştırıveririm diye ayırmıştım kenara. Hala öylece bekliyor
rengarenk ve besleyici, ellerine sağlık, sevgiler...
Yorum Gönder