2. gunde de yenmeyen makarnalarimi atmamak icin ne yapayim derken aklima geldi cok ta cabuk oldu.
yarim paket haslanmis makarna,tepsiye konur. uzerine soganla ispanak kavrulur ispanaklar pisince icine 2 kasik un eklenip cok az karistirilir.1,5 -2 bardak kadar sutte eklenip kaynatilir,tuz,karabiber,sarimsakla tatlandirilip makarnalarin uzerine dokulur,rende kasarlar da uzerine dokulup firina verilir.
7 yorum:
Canım ellerine sağlık harika bir fikir öpüyorum
fırın makarna çok sık yaparım ama ıspanaklısını hiç denemedim ellerine sağlık
emel canım ellerine sağlık.. hem makarna değerlenmiş hemde güzel bir lezzet ortaya çıkmış,
sevgiler...
Emelcigim ellerine saglik canim .
emel hanım fırında makarna güzel fikir yemekleri böyle değerlendirmek biz anadolu kadınına yakışacak bir şey ellerine sağlık selamlar
harika bir fikir bizdede bazen makarna artiyor böyle deneyebilrim eline saglik
benim esimde cok sever kuskonmazi ama mevsimi olmadigindan mayis ayina kadar almayacagim susamsi bir tadi vardi
sevgiler
selam ellerine saglik güzel lezzetli ve besleyici.deniyecegim,sevgiler.
Yorum Gönder