24 Eylül 2010 Cuma

ET YEMEGI


yarim kilo kus basi et dudukluye alinip ,yarim cay bardagi su eklenip pisirilir,etler pisince suyu coksa bir kaba alinip iri dogranmis soganla biraz kavrulur,salca,patates, havuc,kirmizi biber de eklenip biraz daha kavrulur,ayrilan et suyuyla istenilen kadar su eklenir,baharatlari ve tuzu da katilip pismeye birakilir.

5 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Bol sebzeli nefis olmuş eline sağlık sevgiler...

Unknown dedi ki...

Canım ellerine sağlık harika olmuş sevgiler.

Sevil Şahin dedi ki...

tatlım tam eşime göre bir yemek olmuş :)
ellerine sağlık afiyet bal olsun
sevgiler

filiz dedi ki...

Böyle salcali, domatesli ,sebzeli yemekler yiyemeyeli uzun süre oldu ama Cok güzel gözüküyor . Ellerine saglik...

kalpkurabiye dedi ki...

ablacımm ellerine emeklerine sağlık ben patlıcanı çok seviyorum ve her yeni tarif görüşümde dehşet heyecanlanıyorum:))
ellerin dert görmesin ablacım:)

Related Posts with Thumbnails