parcalara ayrilmis ,yikanmis karnibaharlar tuzlu suda cok az haslanir,suzulup tepsiye alinir.uzerine 3 kasik un ve 3 kasik tereyagiyla besamel sos yapilip uzerine dokulur,kasar peyniri serpilip uzeri kizarana dek firinda pisirilir.
16 Eylül 2010 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
8 yorum:
ellerine sağlık canım nefis görünüyor...öpüyorum.svgiler.
Bende sık sık yaparım hafif ve lezzetli bir tarif.Elinize sağlık.
Senin de elerine saglik arkadasim, ben de cok severim karnibahari.... AMa bu tarz yapamiyorum, malum Kilolar.... Salata seklinde tüketmeye calisiyorum..... Afiyetler olsun sizlere...
En sevdiğim sebzelerden biri :)
Ellerinize sağlık
Sevgi ve selamlarımla
Cok severim, ellerine saglik. Sevgiler...
ellerine sağlık canım.nefis olmuş.
Emel halanin meshur yemegi ellerine saglik......
Ellerine sağlık Emel abla ,çok Lezzetli birşey bu!!!
Yorum Gönder