1 kuru sogan zeytinyagiyla kavrulur,1 kasik salca eklenir,1 havuc dogranip biraz daha kavrulur, bir gece onceden islatilan kuru barbunyalar ,1 kasik seker,tuz,karabiber eklenip pisirilir.
son uc tarifim en sevdigim yemekler olmus farkettim de barbunya,kabak dolmasi ,simit bir de ispanakli borek tarifi eklesem tam olacak.
son uc tarifim en sevdigim yemekler olmus farkettim de barbunya,kabak dolmasi ,simit bir de ispanakli borek tarifi eklesem tam olacak.
9 yorum:
Favori zeytinyağlım canım ellerine sağlık afiyet olsun size öpüyorum.
Elinize sağlık.Bloğuma ziyaretiniz için teşekkürler.Sizi izlemeye aldım,beklerim.Sevgiler.
annem dün yapmıştıı:)) ekmeğimi bandıra bandıra yedimm tadına doyamadım:))
ellerine sağlık canım:))
barbunyaya bayılırım helede yanında pilav varsa...
En sevdiğim lezzet..Bayılrım..Ellerine sağlık canım..Sevgiler..
Afiyetler olsun,,,,
ben de eşimde çok seviyoruz barbunyayı. Hafif ekşi olursa allaahh harikaaa ellerinize sağlık...
Canim afiyet seker olsun ellerine saglik nefis bir letlet .Sevgiler öptüm.
ellerine sağlık. ben de barbunya ve ,ıspanaklı böreği çok severim :) börek tarifini de beklerim :) sevgiler...
Yorum Gönder