16 Eylül 2010 Perşembe

FIRINDA KARNIBAHAR


parcalara ayrilmis ,yikanmis karnibaharlar tuzlu suda cok az haslanir,suzulup tepsiye alinir.uzerine 3 kasik un ve 3 kasik tereyagiyla besamel sos yapilip uzerine dokulur,kasar peyniri serpilip uzeri kizarana dek firinda pisirilir.

8 yorum:

yetur dedi ki...

ellerine sağlık canım nefis görünüyor...öpüyorum.svgiler.

anneanneninemekleri dedi ki...

Bende sık sık yaparım hafif ve lezzetli bir tarif.Elinize sağlık.

MÜNSTER dedi ki...

Senin de elerine saglik arkadasim, ben de cok severim karnibahari.... AMa bu tarz yapamiyorum, malum Kilolar.... Salata seklinde tüketmeye calisiyorum..... Afiyetler olsun sizlere...

♡♥♡ Cafe Pepela ♡♥♡ dedi ki...

En sevdiğim sebzelerden biri :)
Ellerinize sağlık
Sevgi ve selamlarımla

nesrin dedi ki...

Cok severim, ellerine saglik. Sevgiler...

defneylebirlikte dedi ki...

ellerine sağlık canım.nefis olmuş.

filiz dedi ki...

Emel halanin meshur yemegi ellerine saglik......

Çağla dedi ki...

Ellerine sağlık Emel abla ,çok Lezzetli birşey bu!!!

Related Posts with Thumbnails