14 Eylül 2010 Salı

ZEYTINYAGLI BARBUNYA


1 kuru sogan zeytinyagiyla kavrulur,1 kasik salca eklenir,1 havuc dogranip biraz daha kavrulur, bir gece onceden islatilan kuru barbunyalar ,1 kasik seker,tuz,karabiber eklenip pisirilir.
son uc tarifim en sevdigim yemekler olmus farkettim de barbunya,kabak dolmasi ,simit bir de ispanakli borek tarifi eklesem tam olacak.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Favori zeytinyağlım canım ellerine sağlık afiyet olsun size öpüyorum.

anneanneninemekleri dedi ki...

Elinize sağlık.Bloğuma ziyaretiniz için teşekkürler.Sizi izlemeye aldım,beklerim.Sevgiler.

kalpkurabiye dedi ki...

annem dün yapmıştıı:)) ekmeğimi bandıra bandıra yedimm tadına doyamadım:))
ellerine sağlık canım:))

lezzet sarayı dedi ki...

barbunyaya bayılırım helede yanında pilav varsa...

paşakızı mutfakta dedi ki...

En sevdiğim lezzet..Bayılrım..Ellerine sağlık canım..Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Afiyetler olsun,,,,

ebru dedi ki...

ben de eşimde çok seviyoruz barbunyayı. Hafif ekşi olursa allaahh harikaaa ellerinize sağlık...

Unknown dedi ki...

Canim afiyet seker olsun ellerine saglik nefis bir letlet .Sevgiler öptüm.

Atike Momini Ziya dedi ki...

ellerine sağlık. ben de barbunya ve ,ıspanaklı böreği çok severim :) börek tarifini de beklerim :) sevgiler...

Related Posts with Thumbnails