26 Şubat 2010 Cuma

ELMALI PASTA






  • 250 gr margarin ya da tereyagi (cok yumusak) ve 200 gr seker mikserle iyice cirpilir. 2 yumurta,300 gr un vanilya ve kabartma tozuyla oldukca koyu bir kek hamuru hazirlanir.(hamur cok koyu kivamli oluyor,tepsiye bir kasik ya da spatula yardimiyla koyup duzluyoruz)


  • dilimlenmis elmalari da pastamizin uzerine iyice bastirip onceden isitilmis firinda pisiriyoruz. iliyinca biraz tarcin ve pudra sekeriyle susleyebilirsiniz.


6 yorum:

susamcorekotu dedi ki...

eline sağlık elmalı lezzetler nefis oluyor şifalar olsun

CAHİDE dedi ki...

görüntü muhteşem ellerin dert görmesin arkadaşım...

MÜNSTER dedi ki...

Ellerine saglik arkadasim... Sevgilerimle, güzel bir hafta sonu diliyorum...

Emel Kurt dedi ki...

Selam elmali kek güzel ve lezzetli görünüyor.Ellerine saglik,adasim.Sen Emel ben Emel blog dünyasinda yuvarlanip gideriz:)))Sevgiler.

tatlilar gülcandan dedi ki...

Canim ellerine emeklerine saglik nefis görünüyor güzel bir hafta sonu gecirmeni diliyorum.

*Degisik Tatlar* dedi ki...

blogun çok güzel cnm eline sağlık :)

Related Posts with Thumbnails