3 Şubat 2010 Çarşamba

FIRINDA PATATES



  • patatesler yuvarlak bicimde cok ince dogranir.tepsiye sirayla dizilirken tuz ve karabiberi de eklenir.ortasina 1 ince dogranmis sogan da yayilip patateslere devam edilir. 5 kat patates yeterli olacaktir.en ustune de 1 paket cig krema(sahne) dokulur.(bu krema24cm lik borcama yeterli).

  • ben ilk yarim saatin.i uzerine aluminyum folyo kapatarak pisiriyorum daha sonra uzerini acip bol peynirle peynirler kizarana kadar pisirilir

4 yorum:

peynir hösmelimi dedi ki...

Biz Almanyali blogcularin bir araya geldigimiz gün sizde blog alemine girmissiniz:))
Aramiza hosgeldiniz:))
Tariflerinizi merakla bekliyor olacagim.
Sevgilerle.

tub@ dedi ki...

Ellerinize sağlık, sevgiler

emel'ce yemek tarifleri dedi ki...

yorumlariniz beni cok sevindirdi tesekkurler .

yasemin.duysak dedi ki...

Bugün bunu yapmayi düsünüyorum..............

Related Posts with Thumbnails